Mirosław Mirek Plak Trener AVENHANSEN szkolenia 150x150

Mirosław Plak

Trener z bogatym doświadczeniem w sprzedaży, negocjacjach i obsłudze Klienta. Prowadzi szkolenia zarówno dla Klientów biznesu jak i administracji publicznej.

Z wykształcenia pedagog. Absolwent studiów podyplomowych „Zarządzanie i marketing
w firmie” Wyższej Szkoły Ekonomii i Informatyki w Krakowie oraz Szkoły Trenerów TROP.

Od ponad dwudziestu lat związany ze sprzedażą. Specjalizuje się w obszarach dotyczących technik sprzedaży, obsługi klienta, komunikacji, negocjacji i zarządzania.

W szkoleniach wykorzystuje własne doświadczenie handlowe i wieloletnią praktykę sprzedażową, którą zdobywał w międzynarodowych koncernach (Scandinavian Tobacco, British American Tobacco) oraz polskich firmach produkcyjno-handlowych.

Warsztaty opiera na zdobywaniu praktycznych umiejętności. Prowadzi zajęcia wykorzystując zróżnicowane narzędzia aktywizujące Uczestników, główny nacisk kładąc na metodę warsztatową. Dostarcza sprawdzonych technik, efektywnych rozwiązań, a jednocześnie inspiruje do otwierania się na nowe możliwości i podejmowania wyzwań.

Prowadzi szkolenia o tematyce:

• sprzedaż
  • komunikacja
  • zarządzanie
  • negocjacje
Przeczytaj poprzedni wpis:
Pierwsze szkolenie Fundacji

Huraaa ...!!! :-) Za nami pierwsze, zrealizowane z pełnym sukcesem szkolenie otwarte. Uczestnicy szkolenia są bardzo zadowoleni a my dumni,...