Huraaa …!!! 馃檪
Za nami pierwsze, zrealizowane z pe艂nym sukcesem szkolenie otwarte.

Uczestnicy szkolenia s膮 bardzo zadowoleni a my dumni, 偶e mogli艣my pom贸c i zupe艂nie za darmo ale w pe艂ni profesjonalnych warunkach, przy pomocy profesjonalnych narz臋dzi i dzi臋ki super profesjonalnemu Trenerowi – zorganizowa膰 艣wietne szkolenie.

Poni偶ej przedstawiamy mini relacj臋 fotograficzn膮 i tekstow膮 z procesu jaki przeszli艣my aby to szkolenie mog艂o si臋 odby膰.Wstawiali艣my szkolenie na stronie Fundacji, Fanpage i reklamie Googla

1. Zarezerwowali艣my profesjonaln膮 sal臋 szkoleniow膮 w Hotelu Radisson Blu w Krakowie, wraz z obiadem i przerwami kawowymi.
  2. Um贸wili艣my si臋 z Trenerem (Miros艂aw Plak) na realizacj臋 tego szkolenia.
  3. Odbierali艣my zg艂oszenia od przysz艂ych Uczestnik贸w i zbierali艣my grup臋.
  4. Uda艂o si臋! 馃檪
  5. W dniu 22.11.2017 Klaudia Adamus przes艂a艂a do wszystkich uczestnik贸w zaproszenie na szkolenie (informacje organizacyjne, kt贸re zawiera艂y ca艂y harmonogram dnia szkoleniowego)
  6. W szkoleniu wzi臋艂o udzia艂 8 os贸b. Zapisanych by艂o 10 i przy takiej liczbie zamkn臋li艣my grup臋. Niestety w ostatniej chwili jedna z Pa艅 si臋 rozchorowa艂a a Pan po prostu nie przyjecha艂, nie odbiera艂 od nas telefon贸w, nie odpisywa艂 na maile – tak si臋 nie robi – kto艣 inny m贸g艂 wzi膮膰 udzia艂 w tym szkoleniu …
  7. Przygotowali艣my profesjonalne materia艂y – wszystko musia艂o wygl膮da膰 i by膰 zorganizowane dok艂adnie tak, jak przy organizacji pe艂nop艂atnych szkole艅 przez firm臋 AVENHANSEN Sp. z o.o.
  8. W dniu 29.11.2017 Klaudia Adamus powita艂a uczestnik贸w szkolenia w sali szkoleniowej Hotelu
  9. Trener Miros艂aw Plak przeprowadzi艂 szkolenie, kt贸re zosta艂o bardzo wysoko ocenie (opinie dost臋pne poni偶ej)
  10. Szkolenie zrealizowane z uwzgl臋dnieniem metody warsztatowej
  11. Uczestnicy otrzymali Certyfikaty uko艅czenia szkolenia
  12. Zosta艂y zrobione pami膮tkowe zdj臋cia
  13. Zadowoleni Uczestnicy rozeszli si臋

A tak nas ocenili Uczestnicy szkolenia

Szkolenie bardzo rzeczowe, teoria poparta wieloma przyk艂adami co pozwala 艂atwiej zrozumie膰 temat.Bardzo kompetentny prowadz膮cy. POLECAM!

Bardzo mi艂a atmosfera i dobre przygotowanie merytoryczne trenera.

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie.

Szkolenie bogate w tre艣膰 merytoryczn膮, jak r贸wnie偶 艣wietna atrakcyjno艣膰 przekazu.

Rzetelne i konstruktywne dotycz膮ce negocjacji mi臋kkich.

Szkolenie przeprowadzone sprawnie, interesuj膮ce tre艣ci. Forma konwersatorium bardzo mi odpowiada艂a.

Praktyczne podej艣cie do szkole艅, dostosowanie tematu do grupy, energia przez ca艂e szkolenie i niezwyk艂e do艣wiadczenie!

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie, dostarczaj膮ce praktycznej wiedzy.

Przeczytaj poprzedni wpis:
Efektywna komunikacja biznesowa